ОРЦ:
- Үхрийн мах – 200гр
- Гахайн мах – 300гр
- Сонгино – 1ш
- Төмс – 2ш
- Өндөг – 2ш
- Сармис – 3 хумс
- Сүү – хагас аяга
- Цагаан талх – 3 зүсэм
- Давс, перец
- Цөцгий – 200мл
Бэлгэх арга:
- Махаа машиндаж давс, перец болон өөрийн хүссэн амтлагчаа хийнэ.
- Талхаа сүүнд дүрж махандаа жижиглэн хийнэ.
- Төмсөө нухаж бэлтгэнэ
- Өндөг, сармис, нухсан төмсөө махандаа хийнэ.
- Бэлтгэсэн махаа хөргөгчинд 1 цаг байлгаж биежүүлнэ.
- Махаа бөөрөнхийлж илгэн цаас эсвэл тугалган цаасан дээр тавина.
- 180°c халуунд 40 минут болгоно
- Идэхэд бэлэн боллоо